ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού - Κλειστή η μία λωρίδα προς Λευκωσία  

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού - Κλειστή η μία λωρίδα προς Λευκωσία   

Tο Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα ανακοινώνουν ότι, την Κυριακή 27/3/2022, μεταξύ των ωρών 06:00 – 18:00, στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού παρά τη συμβολή του με την οδό Ονησίλου στον Άγιο Τύχωνα, θα εκτελούνται εργασίες αποξήλωσης γερανού από ιδιωτική Εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE